Veľtrh v znamení ocenenia, noviniek a varenia s Petrou Tóthovou

Organizátor veľtrhu Nábytok a bývanie, ktorým je agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO š. p. Nitra vypisuje každoročne Súťaž o cenu veľtrhu. Poslaním súťaže je oceniť výrobky, kolekcie a zaujímavé expozície, ktoré sú výsledkom vzájomného snaženia dizajnérov a výrobcov. 

Čestné uznanie hodnotiteľskej poroty medzinárodného nábytkárskeho veľtrhu získal Decodom za Kuchyňu na mieru IRIS v nadčasovom dizajne, ktorá vyniká svojou univerzálnosťou a funkčným minimalizmomNávštevníci Agrokomplexu ju obdivovali v kombinácií neutrálnej Boxcar Blonde a farebnej novinky Ground Chilli. Vďaka modulárnemu systému, ktorý výrazne znižuje výrobné náklady, sa tvarovo dokáže prispôsobiť aj náročnejším špecifikám interiéru zákazníka.

 

 

Pozrite si galériu vystaveného nábytku Decodom Veľtrhu a inšpirujte sa. Ak sme vás zaujali dohodnite si stretnutie na predajni a získajte kuchyňu alebo nábytok presne podľa vašej predstavy.

 

 

V piatok a sobotu sa v stánku Decodom nachádzala naša ambasádorka a porotkyňa zo šou Pečie celé Slovensko, Petra Tothova! Návštevníkom výstavy, Nábytok a Bývanie, napiekla cisársky trhanec a dokonca mali návštevníci možnosť sa zapojiť do prípravy dezertu. Odcházali nielen s uspokojenými chuťovými pohárikmi ale aj s fotkou a aj podpisovou kartičkou.

Petra Tóthová porozprávala o svojej kuchyni z Decodom a odovzdala aj svoje tipy a triky na nadýchané korpusy alebo čomu sa pri pečení vyvarovať. Okrem pečenia Petra vylosovala aj výhercov, ktorí získali jej knihu. A takto to prebiehalo:

 

Prikladáme aj recept na cisársky trhanec Petry Tóthovej

200g hladkej múky, 60 g kryštálového cukru, 75 ml sýtenej minerálky, 300 ml studeného plnotučného mlieka, vanilková pasta, 4 vajcia, 1/4 soli, 40 g masla, obľúbená posýpka, cukor či ovocie

Do múky vmiešame cukor, pridáme mlieko, minerálku, vanilkovú pastu a žĺtka. Z bielkov a soli vyšľaháme tuhý sned a vmiešame do žĺtkovej hmoty. Polovicu z masla rozpustíme na panvici s priemerom 32 alebo 28 cm a opekáme na silnejšom ohni z každej strany po 5 minút. Rozdelíme na štvrtiny a otočíme, keď sú opečené potrhýme na menšie kúsky. Pridáme druhú polovicu masla a premiešame. Obľúbenou posýpkou, cukrom či ovocím ozdobíme a podávame.


Dobrú chuť!