Superbrands 2013

Superbrands je najuznávanejším celosvetovo fungujúcim programom hodnotenia značiek. Hodnotenie a nominácie značiek na ceny Superbrands prebieha na základe identických kritérií, dnes už v 88 krajinách sveta, vrátane Slovenskej republiky.

Komisia Brand Council zložená z 15 nezávislých odborníkov a slovenskí spotrebitelia rozhodli o tohtoročných víťazoch cien Superbrands Awards. Tento rok sa uzniesli na tom, že naša spoločnosť Decodom spol. s r.o., je hodná ocenenia Slovak Superbrands 2013.

Srdcom programu je Brand Council. Porota zložená z uznávaných odborníkov hodnotí pomocou výsledku prieskumu verejnej mienky o všetkých značkách v Slovenskej republike a rozhoduje, ktoré značky budú nominované na titul Superbrands. V Brand Council teda zasadnú najväčší odborníci z oblasti komunikácie, médií, patentov, brandingu, PR a marketingu, čím je zaručené nezávislé a kompletné hodnotenie. Brand Council pri udelení titulu Superbrands používa kritéria ako sú sila a známosť značky, lojalita zákazníkov, povesť či tradícia.

O Superbrands Od svojho založenia v roku 1995 je Superbrands nezávislým meradlom hodnotenia a vyhlasovania silných značiek, dnes už v 88 krajinách sveta. Medzinárodná organizácia Superbrands International je zárukou pre objektívne hodnotenie značiek a ich vyznamenania. Program je vo všetkých participujúcich krajinách založený na rovnakých základoch. Vďaka zapojenia miestnych odborníkov a prostredníctvom spotrebiteľských prieskumov môže každoročne v jednej krajine vyhlasovať najvýznamnejšie značky danej krajiny.

„Osobité výrobky s jedinečnými výhodami a marketing konzistentne vysokej kvality, to sú požiadavky na spoločnosti, ktoré majú byť ocenené cenou Superbrand zo strany nezávislej poroty zloženej zo špičkových odborníkov. Od roku 2005 získala toto špeciálne ocenenie opakovane spoločnosť Bose v Nemecku a Rakúsku za vynikajúcu správu značky, čo potvrdzuje podporu a vysokú dôveru spotrebiteľov, ktorú si musí spoločnosť Bose získavať a udržiavať.“, Jürgen Imandt manažér vzťahov s verejnosťou, Reklama a komunikácia, Bose GmbH.

V prítomnosti 150 pozvaných hostí, vrátane podnikateľov a manažérov národných a medzinárodných spoločností, novinárov a osobností verejného života sa 24. septembra 2013 v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien najlepším značkám Slovenska.

Ocenenie prebral konateľ spoločnosti ing. Roman Gejdoš.

Na fotografii sú sprava : Ing. Ján Boledovič- riaditeľ marketingu, Ing. Roman Gejdoš- konateľ spoločnosti, Peter Horňák- obchodný riaditeľ, Ing. Marek Ašverus- vedúci odboru zahraničného predaja, Ing. Peter Markech- riaditeľ maloobchodnej siete.

Spoločná fotografia zástupcov najúspešnejších spoločností.

O udalosti informovali aj najznámejšie médiá.