Zariadenie celého domu v dekore biela a dub

 

Model: Cora
Farba: Biela, Biela vysoký lesk a Dub arlington a Dub halifax natur 
Pracovná doska a zástena: Dub arlington
Predajňa: Decodom Topoľčany pre Dom snov

Zariadenie celého interiéru vrátane čalúnenia sme volili pre tento dom v obľúbenej bielej farbe v kombinácii s teplým drevodekorom. Interiér celého domu je zariadený z ponuky Decodom, v prípade nábytku na mieru sme siahli do konceptu FAMILY, ktorý ponúka kuchyne na mieru, obývačkové steny, komody, nočné stolíky aj šatníkové skrine či predsiene. Ku kuchyni tak dokážete napárovať nábytok do každej miestnosti vrátane jedálne, obývačky, spálne či vstupnej haly.

 


Kuchyňa

Kuchyňa oplýva atypickým priestorom, kde sme potrebovali z malej plochy vyťažiť, čo najviac úložného priestoru. To sme dosiahli vežou, ktorá skrýva vstavané spotrebiče - rúru na pečenie, mikrovlnnú rúru aj chladničku s mrazničkou. Tým, že sme spotrebiče "ukryli" do nábytku vytvorili sme čistý a ničím nerušený vzhľad. Prednými plochami kuchyne v dekore biela vysoký lesk sme dosiahli optické zväčšenie priestoru a v kombinácii s drevodekorom Dub arlington sme zjemnili chladnú bielu farbu a priniesli do interiéru teplo. Rovnaký dekor Dub arlington sme použili i na viacerých prvkoch v celej domácnosti. Jedným z nich je aj v Decodome kompletovanom jedálenskom stole MOST s podnožou z ocele v čiernej farbe. Doplnili sme k nemu jedálenské stoličky z ponuky Decodom.


Obývačka

Do obývacej izby sme zvolili sedačku s kreslami a na odľahčenie striednomosti interiéru sme pridali kreslo v ružovej farbe. Steny sme obohatili modernými drevenými lamelami. Obývačkovú stenu sme vytvorili tak aby poskytla potencionálnym majiteľom množstvo úložného priestoru, ktorého nikdy nieje dosť, ale zachovali čistý dizajn. Na "rozbitie" bielej plochy sme využili otvorené regály v rámci obývačkovej steny, ktoré stačí dodekorovať doplnkami, izbovou rastlinou či vystaviť obľúbené vínko aj s pohármi vždy po ruke. Nástenné lamely poľahky skryjú i nechcené káble od televízora. Priestor sme zariadili aj konferenčným stolíkom TWINS, ktorý možno do seba zasunúť. 


Spálňa

Starostlivo vybraný nábytok, striedmosť v dekoráciách a decentné farby sú receptom pre dokonalú spálňu. Zladené prvky v príjemných dekoroch vám pomôžu relaxovať a zaistia dokonalý spánok. Preto pri zariaďovaní spálne bola jasná voľba dekorov biela a drevodekor. Pre toto intímne miesto sme zvolili tmavší odtieň dreva s kresbou, ktorým je Dub halifax natur. S konceptom FAMILY sme vytvorili šatník s pracovným stolíkom, ktorý poskytuje dostatok priestoru na občasný home office alebo na skrášľovanie, ktorý ocení každá dáma. Nočné stolíky sme ladili v rovnakom dizajne. A posledným úložným priestorom v spálni je komoda, moderná s otvorenými policami na knihy a na nožičkách, pod ktorými vysaje i robotický vysávač. Priestor sme zútulnili lamelami na stene. 
Posteľ TISA a kreslo TYRION z ponuky Decodomu skvelo k sebe ladia a poskytnú priestor na pohodlný odpočinok či relax pri čítaní obľúbenej knihy. 


Vstupná hala

Prvý dojem sa počíta. Vstupná hala by mala byť dobre organizovaná a esteticky príjemná. Nábytok na mieru je ideálnym riešením, ktoré umožňuje využiť každý centimeter priestoru predsiene a prispôsobiť ho individuálnym potrebám. Skrinky, poličky a vešiaky na mieru umožňujú efektívne uložiť topánky, kabáty a ďalšie doplnky. Z tejto vstupnej haly sme vyťažili maximum, a to úložným priestorom v šatníkoch a botníkoch, ale aj otvoreným priestorom na zavesenie kabátov a búnd. Dekor sme volili rovnaký ako v ostatných častiach domu- kombinácia biela a drevodekor.

 

Štýlový dizajn a kvalitné materiály podčiarkujú charakter interiéru a pridávajú do každej miestnosti eleganciu a vkus. Investícia do nábytku na mieru sa tak stáva nielen praktickou voľbou, ale aj spôsobom, ako pridať do domova štýl a hodnotu.

Zaujala vás táto realizácia zariadenia celého domu? Navštívte naše predajne alebo si dohodnite stretnutie vopred a zistite, čo pre vás môžeme urobiť.

Dohodnúť si stretnutie na predajni