Kuchyňa Lota: Nevšedný ale očarujúci dekor Plower

Model: Lota
Farba: Plower a Dub kronberg
Pracovná doska: Dub kronberg
Tvar: rohová kuchyňa v tvare „L“
Predajňa: Dom nábytku Decodom Topoľčany

Kuchyňa Lota z radu FAMILY s matným zeleným odtieňom Plower na kazetových dverách vynikne v kombinácii so svetlým Dubom kronberg, ktorý bol použitý ako dekor pracovnej dosky. Zákazník si zvolil keramický obklad s rustikálnym motívom, čo dodáva kuchyni osobitý šarm. Kuchyňa je navrhnutá v tvare "L", čo umožňuje maximálne využitie dostupného priestoru. Spodný roh kuchynskej linky je vybavený praktickými výsuvnými ladvinovými policami LE-MANS, ktorými sme docielili dobrý prístup k a využitie daného rohového priestoru.

 

Špeciálnym prvkom je falošný stropný preklad, ktorý bol vyhotovený ešte pred inštaláciou kuchyne. V jeho vnútri je aj skrytá ventilácia odsávača, ktorá vedie vzduch von cez bočnú stenu. Na dlhej strane kuchyne je umiestnené varné, ale aj umývacie centrum. Práve takéto riešenie usporiadania minimalizuje a zefektívňuje pohyb pri práci v kuchyni. Umiestnenie drezu v rohu bolo zvolené  tak, aby medzi varnou doskou a drezom zostal dostatočný priestor pracovnej plochy. Na tejto strane sme tiež zvolili hlbšiu pracovnú dosku, čo je praktické a zohľadňuje existujúce rozvody, ktoré nemohli byť osadené do steny. Zákazník preferoval zabudovanú chladničku, ktorá bola osadená do praktického energobloku, ktorého súčasťou je aj ergonomicky osadená elektrická rúra s mikrovlnnou rúrou na pravej strane.

 

Kuchyňa Lota z radu FAMILY od Decodomu je skvelou voľbou pre akýkoľvek domov. Navštívte jednu z naších predajní alebo kuchynských študií a nechajte sa očariť.