Tilia: Moderná kuchyňa v klasickom dome

 

Model: Tilia
Farba: Kašmír polievaný supermat
Pracovná doska a zástena: Dub arlington
Tvar: kuchyňa do tvaru U a stôl s regálom
Predajňa: Decodom Topoľčany

Moderná kuchyňa v klasickom dome s históriou nieje pre nás problém. Vhodnou a citlivou kombináciou moderného nábytku dokážete podtrhnúť krásu klasického vidieckeho domu. Dekor pre predné plochy a pracovnú dosku bol vybraný tak, aby ladil s dlažbou v kuchyni a podčiarkol ráz celeho priestoru. 

Rohová kuchyňa so vstavanými spotrebičmi a chladničkou vytvárajú z kuchyne komfortnú zónu, kde malijitelia radi vypekajú a varia pre svoju rodinu, navyše rúra v ideálnej výške je šetrná aj k vášmu chrbátu. Rohová pracovná doska v dekore Dub Arlington je zladená so zástenou vytvára dostatok pracovného priestoru. Čisté línie nenarúša ani digestor, ktorý je skrytý vo vrchných doskách a v prípade potreby sa vyklopí. 

Praktický jedálenský stôl na mieru vo výške baru s bočným regálom na kuchárky sa hodí každej gazdinke. Stôl je v rovnakom dekore ako pracovná doska a jeho výška je skutočne pratická a rozmerovo poskytuje dostatok priestoru na spoločné večere celej rodine ale zároveň poslúži ako pracovná plocha.Kuchyňa na mieru je doplnená o bočný regál, ktorý zákazník využíva ako vinotéku a na dekorácie. Otvorené regály v kuchyni jej dodajú vzdušnosť. 

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.

 Dohodnite si stretnutie na predajni