Raw Jablkový závin so škoricou
Na ovocnú kožu potrebujeme:
-5 ks banánov
-250g lesných plodov ako čučoriedky, maliny, ríbezle a černice
Ovocie spolu rozmixujeme a sušíme v sušičke na ovocie alebo natrieme zmes na plech s papierom na pečenie a dáme susiť do horkovzdušnej rúry na minimum s pootvorenými dvierkami. Sušíme 6 -8 hodín. Ideálne cez noc.
Na plnku potrebujeme:
– 500g jabĺk
– škoricu
– čučoriedky alebo hrozienka
Keď je koža vysušená nastrúhame si jablká, ktoré premiešame so škoricou a kokosovým cukrom, ak sa nám nezdajú dosť sladké. Zmes rozotrieme na ovocnú kožu, pridáme ešte čučoriedky či hrozienka a zrolujeme. Zdravý dezert je hneď pripravený. Krásne sa krája nožom dá sa jesť aj vidličkou.
zdroj: Raw Mother & Daughter