Filet z lososa s tagliatelle, medvedím cesnakom a zelerovo-paštrnákovým pyré
Suroviny 4 kúsky lososa, |
Pracovný postup Plátok lososa narežeme šikmým rezom cez kožu, okoreníme bielym korením, osolíme a polejeme limetkovou šťavou. Medzitým dáme do vriacej vody cestoviny a varíme približne 5 minút. Na panvičke na olivovom oleji orestujeme nakrájanú papriku, pridáme cesnak, uvarené cestoviny a bazalku. Taktiež si dáme variť paštrnák a zeler pokrájaný na menšie kúsky, po uvarení rozmixujeme, pridáme soľ, biele korenie, smotanu a spolu vymiešame. Na olivovom oleji orestujeme medvedí cesnak, do ktorého pridáme sezamové semienka a servírujeme. |
Viac receptov uvarených v kuchyni Decodom nájdete u nášho partnera Tajomstvo mojej kuchyne