Iveta Č.

DECODOM V NAŠEJ DOMÁCNOSTI

Zariaďovanie nášho bytu bolo pre mňa veľkou výzvou. Jednak preto, že som si konečne mohla zariadiť vlastnú domácnosť a teda podľa mojich predstáv, ale chcela som tiež, aby sa to páčilo aj môjmu manželovi a cítil sa „doma“ rovnako príjemne ako ja.

Navštívili sme spolu niekoľko predajní s nábytkom, ale stále to nebolo ono. Až kým sme v bratislavskom nákupnom centre Polus City Center nezbadali vo výklade DECODOM-u vystavený Tirol. Celé to bolo naaranžované tak (vrátane tapety na stene), že sme vedeli, že ďalej už hľadať nemusíme.

Rozhodli sme sa pre nábytkovú sériu Tirol nielen kvôli jej nadčasovosti a elegancii, ale aj kvôli tomu, že náš byt je rozlohou menší a chceli sme ho mať preto zariadený v jednom tóne - aby to ako celok pôsobilo harmonicky a kompaktne.

Séria Tirol ponúka v štyroch farbách nespočetné množstvo kombinácií a zariadiť sa ňou dá skutočne každá miestnosť v byte. My sme sa rozhodli pre bielu arctic. Aby vynikli jeho elegantné tvary v plnej sile, rozhodli sme sa pre farbu stien Taupe, čo sú odtiene v hnedo-šedej škále. Myslím, že táto kombinácia nábytku a farieb vrátane doplnkov nás vystihujú s manželom asi najviac. Okrem toho, navodzujú pohodlie a príjemnú atmosféru.

Najvýraznejším prvkom nášho bytu je pre mňa ušiakové kreslo s taburetkou Cyrus vo farbe X08, čo je nádherná country modrá farba. Toto kreslo ako solitér dodáva nášmu interiéru nielen individuálny ráz, ale je tiež neskutočne pohodlné. Či už na čítanie, sledovanie televízie alebo na poobedňajšie podriemkavanie.

V DECODOM-e sme si tiež vybrali kuchyňu. Chceli sme niečo elegantné, trendové, s čistými líniami. Tak sme sa rozhodli pre kuchynskú zostavu Ester, tiež v bielej arctic farbe. Našim poradcom bol pri jej navrhovaní pán Novák, so službami ktorého sme boli maximálne spokojní. Odviezli sme si odtiaľ tiež vystavené barové stoličky NIKA, ktoré sa už v rovnakom farebnom prevedení nedali zohnať. Rovnako spokojní sme boli neskôr aj s montážou našej kuchyne. Montážnikmi boli páni Popluhár a Pleško. Oceňujem najmä ich profesionalitu, precíznosť a pracovnú súhru.

Posteľ sme doplnili matracmi Neroli biorytmic, ktoré môžem pre ich vlastnosti, pohodlie a komfort pri spaní len odporúčať.

Pri zariaďovaní som sa tiež v nemalej miere inšpirovala Vaším časopisom o značke Tirol.

Oceňujem tiež vernostný program DECODOM-u. Za získané body sme si napríklad kúpili skrinku, na ktorej je umiestnený televízor.

Ak by sa na nás usmialo v tejto súťaži šťastie, dokúpili by sme si horné skrinky na skriňu v spálni, kreslo KING k písaciemu stolu či skrinku do kúpeľne.

Nábytok: séria Tirol, kuchyňa Ester
Farba: biela arctic,
Mesto: Bratislava
Adresa predajne: Polus, Bratislava
Meno poradcu: p. Novák