Tomáš Č.

Naša voľba s výberom kuchyne do novopostaveného domčeka bola od začiatku jednoznačná. Zhodou okolností, rodičia z obidvoch strán sú už dlhé roky spokojnými užívateľmi kuchýň od Decodomu a nevedia si ich vynachváliť. Je to jednoducho slovenská kvalita, hovorili nám rodičia. Za celé roky žiadny škrabanec ani reklamácia, odporúčali tiež svokrovci. Preto sme nezaváhali ani my a rozhodli sa pre overeného slovenského výrobcu.
Písal sa január roku 2021, čo prinášalo so sebou menšie komplikácie v súvislosti s prebiehajúcou pandémiou vo svete, ktorá neobišla ani naše malé Slovensko. Čas na riešenie našej budúcej kuchyne v našom vysnívanom domčeku prišiel akurát v období najväčšieho lockdownu, kedy museli byť v rámci vládnych opatrení všetky služby zatvorené. Okrem tých životne dôležitých. A kuchyňa bola pre nás životne dôležitá ! Bez kuchyne sa predsa bývať nedá a o to viac sme túžili domček dokončiť, o čo silnejšie ma v brušku kopkala naša dcérka, ktorá sa mala onedlho vypýtať na svet.
"Čo budeme teraz robiť ?", sedeli sme jedného večera nešťastne na našom starom gauči v starom byte, ktorý sme plánovali čím skôr vymeniť. Len s malou dušičkou sme napísali naše predstavy do emailu a odoslali ho do DecoLine Levice. Hneď na druhý deň prišla odpoveď a zrazu sme všetko videli jasnejšie. Vďaka spolupráci a ochote našej odbornej poradkyne z DecoLine Levice sa nám podarilo za pomoci elektronickej komunikácie a moderných technológií doladiť všetky detaily našej kuchyne a dotiahnuť jej budúcu podobu do úspešného konca. O pár týždňov sa virtuálna podobizeň pretavila do reality a my sme zrazu stáli v našej novej voňavej kuchyni. Bol to pre nás veľký splnený sen. Zrazu boli všetky tie skrinky a šuflíky, ktoré sme videli vo vizualizácii skutočné a mohli sme si ich vyskúšať. Keďže kuchyňa bola posledná zdolaná prekážka vrámci stavby domu, zanedlho sme sa mohli presťahovať a kuchyňu začať používať do sýtosti. Už je to viac ako rok a kuchyňa nám stále robí rovnako veľkú radosť a slúži k našej plnej spokojnosti. Aj práve v tejto chvíli pri písaní tohto príbehu cítim lákavú vôňu dobrého jedla, ktoré chystám s láskou pre svoju rodinku ❤️
Dodatočne sme okrem kuchyne zakúpili aj obývačkový nábytok, ktorý nám obývačku spojenú s kuchyňou krásne dopĺňa a do budúcna plánujeme aj zakúpenie postele a spálňového nábytku v tej istej rade. Takže teraz už aj my sme šťastnými majiteľmi kvalitného nábytku z Decodomu a budeme ho rovnako ľuďom ďalej odporúčať.

Nábytok: Kuchyňa MANILA
Farba: BIELA Arctic
Mesto: Mojzesovo
Adresa predajne: Deco Line, s.r.o., Československej Armády 12, 943 01 LEVICE
Meno poradcu: pani Tuhá