Veronika M.

Bolo takto pred Vianocami, s priateľom sme si zapli Vianočný film a chceli sme si roztiahnuť náš malý dvojmiestny gaučík.
Na našom malom gauči sme zlomili malú, umelú nožičku. Tak sme sa rozhodli že pôjdeme k Vám na predajňu v našom meste .
Moja predstava o gauči bola vždy ružová. Takže priateľ dúfal že taký nenájdeme.????
Na predajni ste mali krásny, tehlový gauč. Ktorý bol pohodlný, mal polohovatelné opierky a elektricky sa rozkladala časť na sedenie, ale my sme potrebovali opačné L.
Hneď nás oslovil tak sme si rovno podľa neho vyskladali ten náš. Síce o niečo väčší a nakoniec som sa priklonila k priateľovi a nebol ružový ale hnedý, čo už teraz neľutujem. A čo nás prekvapilo, keď nám dodali sedaciu súpravu tak mala aj USB vstup.
Na nový rok, keďže sme už mali všetko v štádiu prerábky a na pláne bolo len vymaľovať a nová sedacia súprava tak sme sa rozhodli aj pre novú kuchynskú linku. Opäť sme navštívili vašu predajňu. Vedeli sme že chceme čiernu a hlavne veľa dreva. Vo všetkom nám poradili a vyhoveli. Keďže už kuchynská linka stála na svojom mieste, potrebovali sme stoličky, ktoré sme tak isto objednali u Vás podľa našej predstavy aj do jedálni aj ku ostrovčeku s vínotékou ktorá je srdcom našej kuchyne.
Takže kvôli jednej malej zlomenej nožičke sme prerobili cely náš domček. Sme radi že sme si vybrali práve Vás.

Nábytok: Kuchynská linka TILIA2
Farba: Čierna mat.
Mesto: Nenince
Adresa predajne: Osloboditeľov 32/33 99001 Veľký Krtíš
Meno poradcu: Diana Močárová